Novosti

...
Novosti Geografija

Upisi u prvu godinu diplomskih studija

Razredbeni postupak 2022. od 15. rujna – registracija kandidata na upisi.pmf.hr/diplomski 22. -  28. rujna - prijave za upis na diplomske studije putem aplikacije 30. rujna - objava privremenih rang-lista 3. listopada - objava konačnih rang-lista 5. listopada do 14:00  - kandidati koji su ostvarili pravo upisa potvrđuju namjeru upisa  

Novosti Geografija

Usluga ZET prilagođenog prijevoza za...

Način obavljanja ove usluge reguliran je Pravilnikom o obavljanju prijevoza osoba s invaliditetom Zagrebačkog električnog tramvaja d.o.o.

Temeljem Pravilnika Zagrebačkog električnog tramvaja d.o.o. ( Pravilnik o obavljanju prijevoza osoba s invaliditetom)  prilagođeni prijevoz ZET-a može koristiti osoba s invaliditetom koja se kreće uz pomoć invalidskih kolica i pratitelj uz preporuku Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom Grada Zagreba.

Studenti s invaliditetom koji ispunjavaju uvjete i zainteresirani su za korištenje ove usluge trebaju se javiti Uredu za studente s invaliditetom Sveučilišta u Zagrebu na uredssi@unizg.hr, koji podatke i dokumentaciju potrebnu za realizaciju ovoga prava dostavlja nadležnom Gradskom uredu.

Za sve dodatne informacije studenti se mogu obratiti Uredu i putem tel. 01 4564 405, mob. 099 4593 578 ili osobnim dolaskom u Studentsko naselje "Stjepan Radić", Jarunska 2 (prizemlje 12. paviljona)

Autor: Ivana Erdelez
Popis obavijesti