PMF Naslovnica

1876. godine Vjekoslav Host je bio prvi nastavnik prirodoslovnih i matematičkih predmeta u hrvatskim srednjim školama obrazovan na Matematičko-prirodoslovnom odjelu Mudroslovnoga fakulteta Kr. Sveučilišta Franje Josipa I. u Zagrebu.


Konferencija Europskog udruženja za...

Konferencija Europskog udruženja za povijest okoliša održat će se u Zagrebu od 28. lipnja do 2. srpnja u suorganizaciji Geografskog odsjeka PMF-a Sveučilišta u Zagrebu, Odjela za geografiju Sveučilišta u Zadru te Odsjeka za povijest Filozofskog fakulteta SuZ-a.

Konferencija je jedan od najvećih skupova povjesničara okoliša u svijetu. U Zagrebu će se okupiti oko 450 sudionika iz cijeloga svijeta u preko stotinu panela, sesija, okruglih stolova i plenarnih predavanja. U okviru konferencije organiziran je i niz događanja koja uključuju okolišne filmske večeri, izložbe knjiga, projekata i laboratorija te veći broj radnih sastanaka različitih tijela. 

Osvrt i intervjui iz medija.

Program konferencije.

Detaljnije informacije su dostupne na mrežnoj stranici ESEH-a. 

Autor: Ivana Erdelez
Popis obavijesti

AZVO ISTRAŽIVANJE

Europska povelja za istraživače i Kodeks o zapošljavanju istraživača

Povelja i Kodeks

Charter and Code

Akcijski plan

Action PlanAkademska iskaznica

Odluka senata Sveučilišta u ZagrebuTjelesna i zdravstvena kultura


Restoran

Studentska prehrana - restoran "Bolonja"

Pošaljite svoje primjedbe, prijedloge i pohvale na adresu restoran@chem.pmf.hr
 


Studenti upisani u akad. god. 2017./2018. osigurani su od posljedica nesretnog slučaja - nezgode kod AGRAM LIFE osiguranje d.d. u periodu od 01.10. 2017. u 00:00 sati do 30.09. 2018. do 24:00 sata,

i to kako za vrijeme nastave, tako i u slobodno vrijeme, odnosno 24 sata dnevno za cijelo vrijeme trajanja police.
KONTAKT OSOBA ZA PRIJAVU NEZGODE u AGRAM LIFE osiguranju d.d.: gđa. Primorac Kristina, tel. 6292 772; e-mail: stete@agramlife.hr


 


 Nacionalna Zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu