PMF Naslovnica


Broj posjeta:
17769229

 


Manifestacija Dan i noć na PMF-u...

Prirodoslovno – matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu i ove godine organizira jednodnevni festival “Dan I noć na PMF-u” koji će se održati 5. travnja 2019 od 10 do 23 sata.  Na osam lokacija, sedam odsjeka PMF-a, predstavit će više od 150 popularizacijskih predavanja i radionica s ciljem približavanja znanosti javnosti te poticanja mladih na istraživanje.

Manifestacija će svečano biti otvorena 5. travnja 2019. u 9 sati, u zgradi Prirodoslovno-matematičkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Horvatovac 102a (kemijski odsjek).

Glavna tema ovogodišnje manifestacije je periodičnost, a sam program je sastavljen od sedam dijelova: Noć biologije, Fizika danas, Otvoreni dan kemije, Otvoreni dan geologije, Geofizika uživo, Otvoreni dan geografije i Otvoreni dan matematike.

Organizatori i ove godine očekuju preko 15 000 posjetitelja kojima će preko 1000 znanstvenika, nastavnika te studenata, na sedam odsjeka PMF-a (biologija, kemija, fizika, geofizika, geografija, geologija i matematika) s početkom od 10 sati pa sve do 23 sata, širit znanje i ljubav prema znanosti

 

Cijeli program pogledajte na službenoj web stranici manifestacije: 

https://daninoc.pmf.unizg.hr/

Autor: Ivana Bliznac
Popis obavijesti

AZVO ISTRAŽIVANJE

Europska povelja za istraživače i Kodeks o zapošljavanju istraživača

Povelja i Kodeks

Charter and Code

Akcijski plan

Action Plan


Akademska iskaznica

Odluka senata Sveučilišta u Zagrebu

Tjelesna i zdravstvena kultura

Restoran

Studentska prehrana - restoran "ZVOMAT"

Pošaljite svoje primjedbe, prijedloge i pohvale na adresu restoran@chem.pmf.hr
 

Studenti upisani u akad. god. 2018./2019. osigurani su od posljedica nesretnog slučaja - nezgode kod UNIQA OSIGURANJE d.d. u periodu od 01.10. 2018. u 00:00 sati do 30.09. 2019. do 24:00 sata, i to kako za vrijeme nastave, tako i u slobodno vrijeme, odnosno 24 sata dnevno za cijelo vrijeme trajanja police.
KONTAKT OSOBA ZA PRIJAVU NEZGODE u UNIQA OSIGURANJE d.d.: gđa. Ella Ivanuša, tel. 01 640 5526; e-mail: ella.ivanusa@uniga.hr

 

 Nacionalna Zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu