PMF Naslovnica


Broj posjeta:
18105951

 


Završna MERIA konferencija

Svečano otvorenje završne konferencije projekta MERIA - Mathematics Education – Relevant, Interesting and Applicable održat će se u ponedjeljak, 27. svibnja s početkom u 9.00 sati na Matematičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na adresi Bijenička cesta 30 u dvorani 003.

Na konferenciji će se okupiti nastavnici iz sve četiri partnerske zemlje (Danske, Nizozemske, Slovenije i Hrvatske) kako bi prezentirali i raspravljali o rezultatima trogodišnjeg projekta.

Cilj projekta je unaprijediti kvalitetu i značaj matematičkog obrazovanja u srednjim školama koristeći istraživački usmjereno poučavanje i učenje matematike, te podupirući profesionalni razvoj nastavnika u cijeloj Europi. Projektom se promiče pozitivan stav prema matematici i pokazuje da je matematika zanimljiva, važna i korisna u svakodnevnom životu. Projekt je započeo 1. rujna 2016. i traje do 31. kolovoza 2019. Više informacija može pronaći na mrežnim stranicama https://www.meria-project.eu

Projekt se financira iz Erasmus + Programa Europske unije, a provodi ga Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta Zagrebu u partnerstvu sa Sveučilištem u Kopenhagenu, Gimnazijom Vordingborg, Matematiklærerforeningen, Sveučilištem u Utrechtu, Sveučilištem u Ljubljani, Nacionalnim zavodom za školstvo Republike Slovenije, Fakultetom elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Fakultetom organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, XV. Gimnazijom u Zagrebu i Hrvatskim matematičkim društvom.

Autor: Ivana Bliznac
Popis obavijesti

AZVO ISTRAŽIVANJE

Europska povelja za istraživače i Kodeks o zapošljavanju istraživača

Povelja i Kodeks

Charter and Code

Akcijski plan

Action Plan


Događaji

01.
rujna
16:30-17:30,
Kemijski odsjek, A1

Događaji na odsjecima

01.
rujna
16:30-17:30,
Kemijski odsjek, A1

Akademska iskaznica

Odluka senata Sveučilišta u Zagrebu

Tjelesna i zdravstvena kultura

Restoran

Studentska prehrana - restoran "ZVOMAT"

Pošaljite svoje primjedbe, prijedloge i pohvale na adresu restoran@chem.pmf.hr
 

Studenti upisani u akad. god. 2018./2019. osigurani su od posljedica nesretnog slučaja - nezgode kod UNIQA OSIGURANJE d.d. u periodu od 01.10. 2018. u 00:00 sati do 30.09. 2019. do 24:00 sata, i to kako za vrijeme nastave, tako i u slobodno vrijeme, odnosno 24 sata dnevno za cijelo vrijeme trajanja police.
KONTAKT OSOBA ZA PRIJAVU NEZGODE u UNIQA OSIGURANJE d.d.: gđa. Ella Ivanuša, tel. 01 640 5526; e-mail: ella.ivanusa@uniga.hr

 

 Nacionalna Zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu