O djelatniku

Ivan Šulc, dr. sc.

Zvanje: poslijedoktorand

Telefon:
01/4895 452

Nastava

sveučilišni preddiplomski

sveučilišni diplomski

sveučilišni integrirani preddiplomski i diplomski

Životopis

Ivan Šulc radi kao asistent – znanstveni novak na Geografskom odsjeku od 2011. godine. Na istoj instituciji je diplomirao 2011. g. i doktorirao 2016. g. s temom Modeli razvoja turizma u Južnoj Dalmaciji, pod mentorstvom prof. dr. sc. Zorana Curića i izv. prof. dr. sc. Aleksandra Toskića. Suradnik je na predmetima Turistička geografija, Geoinformatika, Principi regionalizacije, Kartografske osnove GIS-a, Geografija Istočne Azije i Terenska nastava iz geografije. U akademskoj godini 2014./2015. boravio je na Sveučilištu u Milanu u okviru programa Erasmus+ stručna praksa. Tajnik je znanstvenog časopisa Hrvatski geografski glasnik. Član je upravnog odbora Hrvatskog geografskog društva i uredničkog odbora stručnog časopisa Geografski horizont. Objavio je više znanstvenih radova i sudjelovao je na većem broju znanstvenih konferencija. Sudjelovao je u različitim edukativnim i organizacijskim aktivnostima na Geografskom odsjeku i u Hrvatskom geografskom društvu.

EXTENDED CV

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)

Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.
Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.