Alumni

V. Dorić, Baština i turizam

Na Geografskom odsjeku diplomirao sam 2016. godine smjer Baština i turizam. Odmah nakon diplomiranja zaposlio sam se kao voditelj (manager) jednog hostela u Zagrebu i turistički vodič u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Naučeno na GO, a posebno ono na diplomskom studiju jako mi pomaže prilikom izvršavanja svakodnevnih zadataka u turizmu, istraživanja tržišta emitivnih zemalja, ali i lakšem dobivanju povjerenja i simpatija gostiju ukoliko znam nešto o njihovoj državi ili gradu. VIŠE...

 

V. Valjak, Prostorno planiranje i regionalni razvoj

Završila sam smjer Prostorno planiranje i regionalni razvoj 2012. godine, a radim kao voditeljica projekata financiranih iz EU fondova. Iako mi navike usvojene tijekom studiranja trenutno više pomažu u poslu nego stečena znanja, ipak se nadam da ću ih imati prilike primijeniti u budućnosti.

VIŠE...

 

 

L. Vuković, prof. geografije

Diplomirao sam na Geografskom odsjeku PMF-a 2010. godine i to profesorski smjer po starom (predbolonjskom) programu. Danas, s nekoliko godina odmaka mogu potvrditi da mi je vrijeme provedeno na fakultetu bilo najljepše u životu.

VIŠE...

 

 

J. Milković, Fizička geografija s geoekologijom

Završila sam smjer Fizička geografija s geoekologijom i radim kao stručni suradnik-geograf u Javnoj ustanovi za upravljanjem zaštićenim geomorfološkim spomenicima prirode "Pećinski park Grabovača".

VIŠE...

 

 

D. Furlan, Prostorno planiranje i regionalni razvoj

Na Geografskom odsjeku završio sam diplomski smjer Prostorno planiranje i regionalni razvoj. Tijekom studiranja na prediplomskom i diplomskom studiju iskoristio sam mogućnosti studiranja u drugim zemljama.

VIŠE...

 

E. Gašparić, Geografski informacijski sustavi

Studiranje na Geografskom odsjeku PMF-a u Zagrebu je svakako bilo jedno nezaboravno iskustvo. Studij me je, osim konkretnog znanja iz širokog spektra geografije kao interdisciplinarne znanosti naučio razmišljanju koje mi pomaže u shvaćanju procesa i odnosa u svijetu koji nas okružuje te lakšeg svakodnevnog funkcioniranja.

VIŠE...