PMF Naslovnica


Broj posjeta:
18106081

 


Dodjela nagrade Srećko Jelenić...

U petak, 13. prosinca održana je svečana dodjela Nagrade Srećko Jelenić nastavnicima u osnovnim i srednjim školama u 2019. godini. Nagradu dodjeljuje Biološki odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu, u svrhu unaprjeđenja kvalitete nastave biologije u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj, odnosno za nastavnu izvrsnost.

Od pristiglih prijava povjerenstvo je izabralo Mihaelu Marceljak Ilić za ovogodišnju dobitnicu nagrade. Mihaela Marceljak Ilić je profesorica biologije u zvanju profesora mentora koja izvodi nastavu biologije u programu XV prirodoslovno-matematičke gimnazije i u međunarodnom programu International Baccalaureate na engleskom jeziku. Njezina nastavna izvrsnost vidljiva je u visokim postignućima njezinih učenika na državnoj i međunarodnoj maturi te u velikom broju učenika koji nakon mature upisuju studij medicine, biologije i srodnih znanosti. Mihaela Marceljak Ilić se dodatno ističe uspješnim radom u brojnim izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima i projektima iz područja biologije. 

Dodjelu nagrade otvorile su dekanica Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, prof. dr.sc. Aleksandra Čižmešija te pročelnica Biološkog odsjeka prof.dr.sc. Ivančica Ternjej koja je i uručila nagradu dobitnici.
Čestitamo!

 

 

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti

AZVO ISTRAŽIVANJE

Europska povelja za istraživače i Kodeks o zapošljavanju istraživača

Povelja i Kodeks

Charter and Code

Akcijski plan

Action Plan


Događaji

01.
rujna
16:30-17:30,
Kemijski odsjek, A1

Događaji na odsjecima

01.
rujna
16:30-17:30,
Kemijski odsjek, A1

Akademska iskaznica

Odluka senata Sveučilišta u Zagrebu

Tjelesna i zdravstvena kultura

Restoran

Studentska prehrana - restoran "ZVOMAT"

Pošaljite svoje primjedbe, prijedloge i pohvale na adresu restoran@chem.pmf.hr
 

Studenti upisani u akad. god. 2018./2019. osigurani su od posljedica nesretnog slučaja - nezgode kod UNIQA OSIGURANJE d.d. u periodu od 01.10. 2018. u 00:00 sati do 30.09. 2019. do 24:00 sata, i to kako za vrijeme nastave, tako i u slobodno vrijeme, odnosno 24 sata dnevno za cijelo vrijeme trajanja police.
KONTAKT OSOBA ZA PRIJAVU NEZGODE u UNIQA OSIGURANJE d.d.: gđa. Ella Ivanuša, tel. 01 640 5526; e-mail: ella.ivanusa@uniga.hr

 

 Nacionalna Zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu