Dodjela nagrade Srećko Jelenić...

U petak, 13. prosinca održana je svečana dodjela Nagrade Srećko Jelenić nastavnicima u osnovnim i srednjim školama u 2019. godini. Nagradu dodjeljuje Biološki odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu, u svrhu unaprjeđenja kvalitete nastave biologije u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj, odnosno za nastavnu izvrsnost.

Od pristiglih prijava povjerenstvo je izabralo Mihaelu Marceljak Ilić za ovogodišnju dobitnicu nagrade. Mihaela Marceljak Ilić je profesorica biologije u zvanju profesora mentora koja izvodi nastavu biologije u programu XV prirodoslovno-matematičke gimnazije i u međunarodnom programu International Baccalaureate na engleskom jeziku. Njezina nastavna izvrsnost vidljiva je u visokim postignućima njezinih učenika na državnoj i međunarodnoj maturi te u velikom broju učenika koji nakon mature upisuju studij medicine, biologije i srodnih znanosti. Mihaela Marceljak Ilić se dodatno ističe uspješnim radom u brojnim izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima i projektima iz područja biologije. 

Dodjelu nagrade otvorile su dekanica Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, prof. dr.sc. Aleksandra Čižmešija te pročelnica Biološkog odsjeka prof.dr.sc. Ivančica Ternjej koja je i uručila nagradu dobitnici.
Čestitamo!

 

 

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti