PMF je zaprimo dopis dekanice Metalurškog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu za donaciju pet funkcionalnih računala za njihove studente koji dolaze sa potresom pogođenih područja i koji su slabijeg  imovinskog statusa. Prirodoslovno-matematički fakultet zna da su veliki zahtjevi online nastave stavljeni pred studente, te je vrlo izazovno u današnjim okolnostima nositi se s takvim oblikom studiranja, a pogotovo za one obitelji slabijeg imovinskog statusa. Kako bi barem u ovim trenucima mogli omogućiti kvalitetno praćenje on line nastave, PMF je odlučio donirati pet prijenosnih računala.    

 

Pri predaji donacije dekan PMF-a prof. dr. sc. Mirko Planinić je istaknuo kako podupire sve aktivnosti vezane uz obrazovanje i mlade te općenito podizanje standarda života ljudi ovog kraja.


Dekanica Metalurškog fakulteta zahvalila se na ovoj donaciji za njihove studente i što je PMF prihvatio i podržao njihovu zamolbu, te je naglasila da će donirana prijenosna računala doći u ruke najpotrebnijima.


Primopredaji su nazočili dekanica Metalurškog fakulteta prof. dr. sc. Zdenka Zovko Brodarac sa suradnicima, dekan PMF-a prof. dr. sc. Mirko Planinić, doc. dr. sc. Robert Pezer i predstavnici studenata.
 

Autor: Marijana Šurina
Popis obavijesti