Opcije pristupačnosti Pristupačnost
Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za ak. god. 2019./2020.

 

Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr.sc. Damir Boras raspisao je Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2019./2020.

Na temelju Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade  pravo natjecanja imaju svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu. 

Rok za prijavu na natječaj je ponedjeljak, 31. kolovoz 2020. do 16 sati.

Prijava radova za Nagradu obavlja se popunjavanjem odgovarajućih obrazaca na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu https://apps.unizg.hr/rektorova-nagrada/
Sažetci svih nagrađenih radova (na hrvatskom i engleskom jeziku) bit će objavljeni na mrežnim stranicama Sveučilišta, a cijeli nagrađeni radovi i u zasebnoj sveučilišnoj publikaciji. Dobitnicima će se nadoknaditi do 300 kuna u svrhu pripreme postera i prezentacije nagrađenih radova.

Tekst natječaja (pdf)

Materijali u vezi ovogodišnjeg postupka dodjele Rektorove nagrade u skladu s Pravilnikom o dodjeli Rektorove nagrade (pročišćeni tekst) nalaze se u nastavku.

Studenti koji prijavljuju rad za Rektorovu nagradu trebaju u Ured za studente Biološkog odsjeka predati do ponedjeljka, 31. kolovoza 2020. godine do 16 sati sljedeće dokumente:

  1. OBRAZAC - prijava za dodjelu Rektorove nagrade 2018-19 
  2. IZJAVA - privitak prijavi za Rektorovu nagradu 
  3. Uvezana 2 primjerka rada
  4. Vlastoručno potpisano obrazloženje mentora o udovoljavanju kriterija izvrsnosti (isprintano direktno s mrežne stranice Sveučilišta prilikom prijave rada)
  5.  Rad u elektroničkom obliku (u pdf formatu) na e-adresu: referada@biol.pmf.hr 

Pravilnik o dodjeli Rektorove nagrade - pročišćeni tekst (pdf)