Dragi/a studente/ice, 

Zbog velikog broja upita studenata/ica PMF-a vezano za stručnu praksu, Karijerni centar PMF-a odlučio je organizirati kratak Zoom sastanak u ponedjeljak, 14.2.2022. godine, s početkom u 15 sati na kojem bi bili dani odgovori na sva pitanja koja studenti/ice imaju o stručnoj praksi. Ukoliko si zainteresiran/a sudjelovati, molimo te da se prijaviš putem sljedećeg LINKA: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=7wljh2d2xEyO-z4PhxBpRusFXFUVhnRCuNqaRotTbIZUODBZQlVHTUZETDBGSUFaWFVIWllaM0dDWC4u

 

Hvala i vidimo se uskoro!

Vaš Karijerni centar

Autor: Matea Butigan
Popis obavijesti

STRUČNA PRAKSA NA PMF-U

 

CILJEVI STRUČNE PRAKSE

Kolegij stručna praksa ima za cilj povezati studente/ice s potencijalnim budućim poslodavcima, kroz obavljanje praktičnog rada kod poslodavaca s kojima je PMF prethodno potpisao sporazum o suradnji, te kroz obavljanje praktičnog rada na samom PMF-u u laboratorijima i prostorijama opremljenima u sklopu projekta ProSPer.

Kroz obavljanje stručne prakse, studentima/icama omogućit će se proširivanje znanja i vještina stečenih kroz teorijsko i praktično obrazovanje u klasičnom obliku nastave. Kroz iskustvo stručne prakse studenti/ice će se upoznati s radnim procesima u realnom radnom okruženju i pripremiti za svijet rada.

Stručna praksa pojedinog studenta/ice trajat će od 40 do 120 radnih sati, ovisno o pravilima kolegija stručne prakse koji student/ica pohađa na pojedinom odsjeku PMF-a.

U dogovoru s odabranim poslodavcem, trajanje stručne prakse studenta/ice može se produljiti u skladu s njegovim željama i mogućnostima poslodavca.

 

PRIJAVA NA STRUČNU PRAKSU

Studenti/ice se na stručnu praksu mogu prijaviti nakon upisa kolegija Stručna praksa/Laboratorijska stručna praksa/Radna praksa u svojoj referadi, a na praksu se prijavljuju putem online sustava za stručnu praksu Karijernog centra, sukladno uputama objavljenima na ovoj web stranici.


Upute za studente

UPUTE ZA POSLODAVCE

Obrasci za studente i poslodavce

Popis poslodavaca

Repozitorij je prazan