Obavijesti

Prof. dr. sc. Kristianu Vlahovičeku...

U petak, 10. srpnja 2020. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu održana je svečana dodjela ugovora za financiranje istraživanja u okviru natječaja Hrvatske zaklade za znanost „Upravljanje zaraznim bolestima uzrokovanim koronavirusima te društvenim i obrazovnim aspektima pandemije” (IP-CORONA-2020-04).

Autor: Ivana Bliznac

Od 28. svibnja do 7. lipnja 2019. u Zagrebu će se održati osma po redu Ljetna škola za intelektualno vlasništvo u organizaciji Akademije Svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo (WIPO Akademija) u suradnji s Državnim zavodom za intelektualno vlasništvo RH i Sveučilišta u Zagrebu.

Ljetna škola u trajanju od dva tjedna nudi obrazovni program koji obuhvaća cijelo područje intelektualnog vlasništva. Cilj škole jest pružati mogućnost studentima viših godina studija i mladim stručnjacima stjecanje znanja o intelektualnom vlasništvu i o ulozi WIPO-a u globalnom upravljanju intelektualnim vlasništvom te shvaćanje vrijednost intelektualnog vlasništva kao pokretača gospodarskog, socijalnog, kulturnog i tehnološkog razvitka. 

 

Kandidati se mogu prijaviti putem online prijavnice, a više informacija o ljetnoj školi možete pronaći ovdje

Autor: Ivana Bliznac
Popis obavijesti