Obavijesti

Prof. dr. sc. Kristianu Vlahovičeku...

U petak, 10. srpnja 2020. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu održana je svečana dodjela ugovora za financiranje istraživanja u okviru natječaja Hrvatske zaklade za znanost „Upravljanje zaraznim bolestima uzrokovanim koronavirusima te društvenim i obrazovnim aspektima pandemije” (IP-CORONA-2020-04).

Autor: Ivana Bliznac

Održana svečana sjednica povodom Dana...

Danas, 18. travnja, održala se svečana sjednica Fakultetskog vijeća povodom Dana Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Ovim se danom obilježavaju 143 godine od prvog predavanja iz područja prirodoslovlja i matematike na Zagrebačkom sveučilištu te 73 godine od utemeljenja Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. Svečanoj sjednici su uz studente i zaposlenike PMF-a (bivše i sadašnje) nazočili i predstavnici drugih sastavnica.

Dekanica prof. dr. sc. Aleksandra Čižmešija predstavila je Godišnje izvješće o nastavnome, znanstvenom i stručnom radu te drugim aktivnostima koje su se odvijale na PMF-u u akad. god. 2017./2018. Nakon prezentacije uslijedila je dodjela nagrada najboljim studentima i mladim znanstvenicima PMF-a, te dodjela priznanja umirovljenicima i zaposlenicima PMF-a.

 

Autor: Ivana Bliznac
Popis obavijesti