Obavijesti

Prof. dr. sc. Kristianu Vlahovičeku...

U petak, 10. srpnja 2020. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu održana je svečana dodjela ugovora za financiranje istraživanja u okviru natječaja Hrvatske zaklade za znanost „Upravljanje zaraznim bolestima uzrokovanim koronavirusima te društvenim i obrazovnim aspektima pandemije” (IP-CORONA-2020-04).

Autor: Ivana Bliznac

Održana znanstvena konferencija...

U subotu, 11. svibnja 2019. na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, održana je znanstvena konferencija Computational Chemistry Day.

Konferenciju su zajednički organizirali Kemijski odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Institut Ruđer Bošković te Hrvatsko kemijsko društvo. 

 

 

Computational Chemistry Day jednodnevni je sastanak svih studenata i istraživača zainteresiranih za područja računalne kemije i molekularnog modeliranja. Cilj konferencije je stvoriti neformalno te poticajno okruženje za prezentiranje znanstvenih rezultata te razmjenu znanja s posebnim naglaskom na poticanje studenata i mladih istraživača na sudjelovanje. 

 

Dekanica PMF-a prof. dr. sc. Aleksandra Čižmešija na otvorenju konferencije 

 

Više o konferenciji pročitajte na službenoj web stranici te u knjizi sažetaka konferencije. 

Autor: Ivana Bliznac
Popis obavijesti