Obavijesti

Prof. dr. sc. Kristianu Vlahovičeku...

U petak, 10. srpnja 2020. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu održana je svečana dodjela ugovora za financiranje istraživanja u okviru natječaja Hrvatske zaklade za znanost „Upravljanje zaraznim bolestima uzrokovanim koronavirusima te društvenim i obrazovnim aspektima pandemije” (IP-CORONA-2020-04).

Autor: Ivana Bliznac

Na koji način funkcioniraju investicijski fondovi? Zašto ulagati u njih? Kako kupiti/prodati udjele u fondu? Na niz ovih i drugih pitanja odgovore možete dobiti na predavanju koje će se održati u petak, 24. svibnja 2019. s početkom u 14 sati na Matematičkom odsjeku PMF-a (predavaonica A101).

Inače, Hrvatska gospodarska komora i Udruženje društava za upravljanje investicijskim fondovima HGK, petu godinu zaredom organiziraju različita edukativno-informativna događanja povodom Svjetskog dana investicijskih fondova koji se obilježava 19. travnja. Cilj spomenutih aktivnosti je informiranje i edukacija građana, posebice mladih, o mogućnostima ulaganja kroz investicijske fondove čime se ujedno ostvaruje i doprinos podizanju razine financijske pismenosti u Hrvatskoj.

Predavanje je otvoreno za sve studente, profesore te ostale zainteresirane za ulaganje u investicijske fondove. Očekivano trajanje predavanja je 60 minuta.

Autor: Ivana Bliznac
Popis obavijesti