PMF na virtualnoj Smotri Sveučilišta...

Smotra Sveučilišta u Zagrebu, koja se već tradicionalno svake godine održava u mjesecu studenome kako bi maturanti i svi zainteresirani dobili sve informacije o uvjetima upisa i studiranja, ove je godine organizirana u digitalnom obliku.

Virtualna Smotra Sveučilišta u Zagrebu održavat će se od 19. do 21. do studenoga 2020. na podstranici Smotr@, koja se nalazi unutar postojeće mrežne stranice manifestacije. 

Ovogodišnji je moto Smotre Klikni s faksom!  Na virtualnoj Smotri Sveučilišta u Zagrebu ove se godine predstavljaju 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu – 31 fakultet i tri umjetničke akademije. Program ovogodišnje Smotre izvodit će se u hibridnom oblikuu kombinaciji objave digitalnih sadržaja na digitalnim štandovima fakulteta i akademija (promotivni videozapisi, letci, brošure i drugi materijal u PDF ili drugim formatima koji omogućuju preuzimanje i pregled prilagođen mobilnim uređajima) i predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i njihovih studijskih programa po područjima.

Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu također sudjeluje u virtualnom obliku na ovogodišnjoj Smotri. Svi zainteresirani na podstranici fakulteta moći će se raspitati o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskom životu te o brojnim drugim pojedinostima. Osim toga,  moći će pristupiti i virtualnim štandovima gdje će preko platforme Zoom dobiti odgovore na sva svoja pitanja. 

Virtualna Smotra Sveučilišta u Zagrebu službeno započinje u četvrtak 19. studenoga 2020. u 11 sati.

Program smotre dostupan je ovdje. 

 

 

Autor: Ivana Bliznac
Popis obavijesti