Održan treći Dan karijera PMF-a -...

3. studenog 2021. godine na Kampusu PMF-a održan je treći po redu WISe – WorkIn' Science, tj. Dan karijera na PMF-u.

Svaki dosadašnji WISe, bio je uspješan zahvaljujući sudjelovanju više desetaka poslodavaca te više od 2000 posjetitelja, te je tako i ovogodišnji WISe bio na istoj razini unatoč trenutnoj epidemiološkoj situaciji.

Poslodavci izlagači njih čak četrdesetak kao što su DHMZ, HANFA, Fortenova grupa, HALMED, IMI, PBZ i mnogi drugi imali su na raspolaganju izložbeni prostor na kojem su predstaviti svoju djelatnost i poslove namijenjene studentima  PMF-ovskih struka.

U sklopu programa održani su okrugli stolovi svih 7 odsjeka PMF-a na kojima su studenti mogli komunicirati sa visokoobrazovanim stručnjacima koji su podijeliti svoja iskustva. 

Cilj Dana karijera na PMF-u je informirati i upoznati studente svih odsjeka PMF-a sa tržištem rada te im približiti mogućnost zapošljavanja tijekom i nakon studija. Potreba za ovakvom manifestacijom ukazala se zbog nužnosti poboljšanja mobilnosti studenata i olakšanja interakcije studenata i firmi, koja će osim preko Dana karijera biti omogućena i putem Karijernog centra PMF-a.
 

Autor: Marijana Šurina
Popis obavijesti