Studenti

140 godina nastave prirodoslovlja i matematike na Sveučilištu u Zagrebu, 70 godina PMF-a

Broj posjeta:
22005

Obavijesti

Treći krug Natječaja namijenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele početi u periodu od 18. travnja 2017. do 30. srpnja 2017. Završetak mobilnosti je najkasnije 30. rujna 2017.

Više informacija kao i tekst Natječaja možete pronaći na sljedećoj poveznici: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaj-za-mobilnost-studenata-u-svrhu-strucne-prakse-erasmus-za-akademsku-godinu-201617-3/

Rok za prijave je 23.3.2017. uz napomenu da Sveučilište zadržava pravo ranijeg zatvaranja Natječaja u slučaju ranijeg isteka predviđenih sredstava te da je najraniji mogući polazak na stručnu praksu 1,5 mjesec od datuma dostave potpune prijavne dokumentacije Uredu za međunarodnu suradnju.

Autor: Marko Hum

Na temelju Odluke rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa, u utorak i srijedu 28. i 29. ožujka 2017. održavat će se izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica. Glasačka mjesta bit će otvorena oba dana od 8 do 20 sati.

Više...

 

Autor: Marko Hum

Poštovani studenti,

pozivamo Vas na obvezni sistematski pregled koji ćemo obaviti prema navedenom RASPOREDU.

Pregled je obvezan za upis u drugu godinu studija, stoga Vas molimo da poštujete predviđeni termin pregleda.

Ako u vrijeme sistematskog pregleda imate predavanja, izostanak s predavanja biti će opravdan, ili se zamijenite s nekim od studenata iz druge grupe i termina koji Vam više odgovara.

Ako je netko već obavio sistematski pregled na nekom drugom fakultetu, molimo da ponese stari i novi indeks. Ako netko ponavlja godinu te je pregled već obavio, isti nije obvezan doći.

  • Sa sobom ponesite indeks i zdravstvenu iskaznicu.
  • Studente s kroničnim bolestima molimo da ponesu medicinsku dokumentaciju na uvid.
  • Ako je netko s popisa već bio na sistematskom, molimo da zanemarite poziv.

Pregled se obavlja u:

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“

Služba za školsku i adolescentnu medicinu

Ambulanta školske medicine

Autor: Marko Hum

Studentske WWW stranice